Bemutatkozás

Kedves Látogató! Kollarik Gabriella vagyok a SugarPeas márka alapítója, tervezője és készítője, az alábbi sorokban szeretném röviden bemutatni a vállalkozásunk és az életszemléletünket:

A SugarPeas termékcsalád megalapításán már 2017 – ben gondolkodtam, de csak egy évvel később találtam rá egy nagyon kedves barátom segítségével pontosan arra a szegmensre, amit igazán a magaménak érzek. Jelenleg kis családi vállalkozás formájában készítjük a termékeinket:)

Mára szerencsére egyre nagyobb teret nyer a környezettudatos életmód, egyre több elérhető eszközt használhatunk a szelektív gyűjtés mellett arra, hogy kevesebb hulladékot termeljünk. Édesanyaként különösen fontosnak tartom a példamutatást ezen a téren is, hiszen gyermekeink életminősége a tét a jövőjük tekintetében.

Kezdjétek el a vásárlásnál kiiktatni a műanyag kis zacskókat akár egy hálós zsákkal a zöldségesnél, vigyetek vászontáskát a pékségbe, meglátjátok milyen jó érzés saját zsákokban hazavinni az ételt! Egyéb fenntartható megoldásainkkal nem csak a környezetünket véditek, a tudatosabb életmódra való törékvéssel tervezhetőbb lesz a jövő is, gyermekeink ezt tanulják meg, és nekik már ez lesz a TERMÉSZETES!:)

Ugyan a le nem bomló szemét problémája globális méretű, mi hiszünk abban, hogy minden apró erőfeszítés számít. Becslések szerint egy átlagos Magyar évente közel 100kg csomagolóanyagot dob ki a szemétbe, gondoljatok bele…

Zöldülj velünk színesen Te is, és ha van egyedi elképzelésed, ne habozz megírni a részünkre!

Miért rendelj Tőlünk?

  • Fenntartható megoldásokat kínálunk vásárláshoz, tároláshoz és csomagoláshoz a műanyag zacskók helyett, többször használhatóakat az egyszeri helyett.
  • Magas minőségű anyagokat használunk, melyeket nagy gondossággal választunk ki a hosszan tartó használat érdekében.
  • Használatuk hozzásegít egy tudatosabb életmódhoz és ahhoz, hogy zöldebbé tedd általuk a háztartásod.
  • Kézi készítésű, egyedi tervezésű, környezetkímélő megoldások a mindennapokhoz.
  • Vásárlásoddal Magyar készítőt támogatsz!
sugarpeasbags