Bemutatkozás

Kedves Látogató! Kollarik Gabriella vagyok a SugarPeas márka alapítója, tervezője és készítője, az alábbi sorokban szeretném röviden bemutatni önmagunk és az életszemléletünket:

A termékcsalád megalapításán már 2017 – ben gondolkodtam, de csak egy évvel később találtam rá egy nagyon kedves barátom segítségével pontosan arra a szegmensre, amit igazán a magaménak érzek. Jelenleg kis családi vállalkozás formájában készítjük a termékeinket:)

Mára szerencsére egyre nagyobb teret nyer a környezettudatos életmód, egyre több elérhető eszközt használhatunk a szelektív gyűjtés mellett arra , hogy kevesebb hulladékot termeljünk. Édesanyaként különösen fontosnak tartom a példamutatást ezen a téren is, hiszen gyermekeink életminősége a tét a jövőjük tekintetében.

Ugyan a le nem bomló szemét problémája globális méretű, hiszek abban, hogy minden apró erőfeszítés számít. Becslések szerint egy átlagos Magyar évente közel 100kg csomagolóanyagot dob ki a szemétbe, gondoljatok bele…

Kezdjétek el a vásárlásnál kiiktatni a műanyag kis zacskókat akár egy hálós zsákkal a zöldségesnél, vigyetek vászontáskát a pékségbe, vagy rendeljetek egy komplett bevásárló szettet, meglátjátok milyen jó érzés saját zsákokban hazavinni az ételt!

A mi gyermekeink már ezt tanulják meg, és nekik ez lesz a TERMÉSZETES!:)

Zöldülj velünk színesen Te is, és ha van egyedi elképzelésed, ne habozz megírni nekem!

Miért rendelj Tőlünk?

  • Fenntartható, megoldásokat kínálunk vásárláshoz, tároláshoz és csomagoláshoz a műanyag zacskók helyett.
  • Organikus anyagokat használunk, melyeket nagy gondossággal választunk ki.
  • Használatuk hozzásegít egy tudatosabb életmódhoz és ahhoz, hogy zöldebbé tedd általuk a háztartásod.
  • Kézi készítésű, egyedi tervezésű, környezetkímélő megoldások.
  • Vásárlásoddal Magyar készítőt támogatsz!